Varför Ultimate Frisbee i Sydafrika?

Publicerad 2012-10-01 10:28:00 i Om oss/projektet,

 Vi är tre tjejer vid namn Ottilia, Lisa och Lovisa som för närvarande går tredje året på gymnasiet. Vi studerar alla på olika skolor men kommer under våren att genomföra ett gemensamt projektarbete.
 
Projektet genomförs under februari månad på en skola i Sydafrika, där vi kommer att lära ut den unika sporten Ultimate Frisbee. Vi har kontakt med en organisation vid namn Preojects Abroad, som kommer att hjälpa oss med mat, boende och organisation på plats. Meningen med projektet är att främja barns idrottande och samarbetsförmåga. Vi tror starkt på denna idé då Ultimate Frisbee är en rolig, fartfylld och lärorik sport för alla, och dessutom billig att utöva.
 
Syftet med projektet är att bidra till att idrott blir en naturlig och trygg del i barns vardag, samt kunna skapa tillförlitlighet barn emellan genom sportens sätt att hantera regelbrott. Vi vill också bidra till att fler får upp ögonen för sporten som vi alla tre brinner för.

Om

Min profilbild

Vi som driver denna blogg heter Lovisa, Ottilia och Lisa. Som sistaårselever på gymnasiet har vi till uppgift att gör ett projektarbete. Genom den här bloggen kommer ni att kunna följa vårt arbete, välkomna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela