Project Ultimate Cape Town

Garden Route Tour

Publicerad 2013-03-04 00:06:00 i

 
Under helgen tog vi tillfället i akt och såg lite mer av Sydafrika. Vi åkte på en 3 dagars tur längs med Garden Route. Vägen kantades av vacker natur, en och annan kåkstad och berg i massor!
 
Vi hann med Game Ride (safari), elefant"park", hopp från världens högsta bungy jumpbro (Lovisa och Lisa hoppade, jag själv står stadigt på jord och mark och känner att jag klarar mig fint utan att kasta mig mot döden...), en marknad, Kango Caves (krypa genom trånga hålor i en grotta) och mycket mer!
 
Efter dagarnas alla olika aktiviteter landade vi på det jättemysiga hostlet Pili Pili, beläget vid en strand till Indiska Oceanen. Vi älskade hostlet alla tre och allt kändes som taget ur filmen Mamma Mia! (Fast lite mer exotiskt) De vita byggnaderna, gångarna, balkongen, uteserveringen med sandgolv, klipporna man var tvungen att klättra över för att komma till stranden osv osv...
 
Kort och gott var vår weekend superhärlig och det var kul att få se lite mer av Sydafrika och vad landet hade att erbjuda!
 

Kommentarer

Postat av: Ann-Louise

Publicerad 2013-03-04 16:14:14

Vilka härliga bilder :) stor eloge till er som vågade hoppa. Jag hade som Ottilia, stått väldigt stilla på marken långt ifrån kanten ;))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Vi som driver denna blogg heter Lovisa, Ottilia och Lisa. Som sistaårselever på gymnasiet har vi till uppgift att gör ett projektarbete. Genom den här bloggen kommer ni att kunna följa vårt arbete, välkomna!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela