Project Ultimate Cape Town

Onsdag - The Ultimate Ultimate day

Publicerad 2013-03-07 21:35:00 i

Första lektionen började inte förrän klockan 10:20, men sen gick allt i ett kör! 4B var först ut och idag tog vi en grupp med bara killar. Efter uppvärmning och muntlig genomgång satte vi som vanligt igång med kast och det märktes tydligt att dessa var lite äldre än flera andra klasser vi haft, både på kvalitén i passarna och koncentrationsförmågan.
 
När vi satta igång med match var det genast på blodigt allvar. Ottilia och Lovisa tog sig an varsitt lag och killarna började på egen hand lägga upp en spelplan redan efter första målet. En kille satta sig direkt och ritade i sanden och började förklara för sina lagkamrater hur de skulle gå till väga för att göra mål. Jättekul att se men det blev nästan för lite spel med allt snack mellan målen.
 
Nästa klass kom direkt efter den första och nu var det klass 1A. Riktigt pigga killar som helst ville springa runt, men efter att Lovisa hade sprungit dem trötta ett tag var de lugna nog att lyssna på oss. Vi kastade som vanligt och det var lika uppskattat som vanligt!
 
 
Efter en kort lunch bestående orostat vitt bröd med riven ost hämtade vi dagens sista klass 3B. Efter uppvärmning, prat och kast satte vi igång en match. Alla ville gärna vinna men ingen hade någon riktig koll på vad de skulle göra. Kul var det i alla fall!
 
Efter skolan fick vi skjuts till stationen och åkte raka vägen till stranden. Där kastade vi och spelade med ett gäng imponerande duktiga tjejer! Det visade sig att en av dem faktiskt hade spelat en gång förut, och det märktes. Vi var inget stort gäng men det gjorde inget!
 
 
Efter stranden åkte vi direkt till en träning med den lokala klubben Chilli, obeskrivligt härligt att träna ute på riktigt gräs igen!
 
Vi var ganska trötta när vi kom tillbaka hem till Rockhillway men då var det bara att ladda om och åka in till Kapstaden för att fira en kompis som fyllde år!
 
En underbar dag alltså!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Vi som driver denna blogg heter Lovisa, Ottilia och Lisa. Som sistaårselever på gymnasiet har vi till uppgift att gör ett projektarbete. Genom den här bloggen kommer ni att kunna följa vårt arbete, välkomna!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela